דינמיק ספייס

- כמה זמן לוקח לכם להכין מרק עוף?
- מתרוצצים, מטפסים, מתכופפים ומתעייפים במהלך הבישול?
- חסר לכם מקום במטבח?

 

על מנת שהמטבח יענה על צרכינו ויהיה יעיל ונוח לשימוש, פיתחה חברת Blum את שיטת הדינמיק-ספייס. עקרונות השיטה: שטף עבודה נוח, תנועה איכותית ומרחב אופטימלי.

 

שטף עבודה נוח: תכנון מטבח לפי אזורים

בכל מטבח יש חמישה אזורים עיקריים: אזור אחסון המזון, אזור אחסון הכלים, אזור הניקיון, אזור ההכנה ואזור הבישול והאפייה. תכנון המטבח בהתאם לחמשת האזורים הללו מייצר עבודה יעילה וממוקדת יותר, ללא התרוצצויות מיותרות. שטף עבודה נוח ומהיר מקל על הפעילות היומיומית, חוסך זמן יקר ומעייף פחות.

 

תנועה איכותית: תכנון מטבח שישרת אתכם ולא להפך

הימנעו מפתרונות אחסון שגורמים לכם להתכופף, לכרוע, או לטפס: העדיפו מגירות על פני מדפים בארונות התחתונים במטבח ורכזו את הכלים שבהם אתם משתמשים באופן שוטף באזור הנגיש ביותר - מתחת לשיש. היעזרו במערכת תמיכה חשמלית (סרוו-דרייב) לפתיחה קלה של המגירות והארונות.

 

מרחב אופטימלי: תכנון מטבח לניצול אופטימלי של החלל

מחקרים מראים כי מטבח ממוצע מכיל כ-250 ק"ג של כלים ומצרכי מזון. ניצול אופטימלי של מקום האחסון יאפשר לנו לקבל יותר מ-100% תוספת במקום האחסון בלי להגדיל את השטח הקיים.
על מנת לנצל את שטחי האחסון במגירות ולשמור על הסדר והארגון בתוכן, מומלץ להשתמש במערכת מחיצות לחלוקה פנימית של מגירות (אורגא-ליין), המאפשרת לעצב ולתכנן את שטחי האחסון בתוך המגירות, בהתאם לצורכי המשתמשים ולמוצרים השונים המאוחסנים בתוכן.

 

בעזרת שלושת העקרונות של הדינמיק-ספייס, זמן העבודה במטבח יתקצר, העבודה עצמה תהפוך ליעילה ומאורגנת יותר והשהות במטבח תהיה נוחה ונעימה.

 

להרשמה להדרכה בנושא תכנון פנים המטבח לחצו כאן

 

תכנון נכון של המטבח על פי חלוקה ל-5 אזורים

מה נאחסן בכל אזור במטבח?

לרשימת המוצרים לחצו על האזור הרצוי

  • אחסון מזון 

    אחסון מזון

  • אחסון כלים 

    אחסון כלים

  • ניקיון 

    ניקיון

  • הכנה 

    הכנה

  • בישול ואפייה 

    בישול ואפייה

אל דאגה, בכל דגם מטבח תוכלו ליישם את תפיסת הדינמיק ספייס
  • קו 
    "קו"
  • אי 
    "אי"
  • ר 
    "ר"
  • ח 
    "ח"
  • מ 
    "מ"
  • קו מול קו 
    "קו מול קו"
חזרה למסך הקודם