המדריך למטבח המושלם - חלק א'

דרך שיטות עבודה, יישום של פתרונות חכמים וארגון נכון של חלל המטבח נוכל לחסוך בזמן, מקום וכסף. הכירו את עקרונות תפיסת המטבח המושלם. חלק א' בסדרת הכתבות.

 

הכירו את השיטות והטיפים להשגת המטבח המושלם
 

כמו במסעדה מפוארת...


חשבתם פעם איך כל המנות במסעדות היוקרה יוצאות בדיוק באותו הזמן למרות שיש לחץ? ובכן, הסוד להצלחה של פרויקט כזה טמון בעיקר בזכות ארגון חלל המטבח ובפתרונות חכמים, אשר עוזרים לצוות הטבחים לתפקד בצורה מסודרת קלה ונוחה. 

 

• חלוקה הגיונית של אזורי העבודה השונים במטבח
• פתיחה של מגירות וארונות ללא צורך בשימוש בידיים
• ארגון הגיוני ויעיל של מוצרי המטבח
• שליפה קלה ומהירה של מוצרים ממקומות האחסון שלהם
• ניצול שטחי אחסון לא מנוצלים
• פתרונות תלייה חכמים ועוד

 

כל אלו ועוד מיושמים כחלק מתפיסת המטבח של בלורן – גם במטבח הביתי ויכולים להשפיע משמעותית על חיי היומיום שלכם. הבסיס לחשיבה זו היא ההבנה שכדי שהמטבח יתפקד בצורה הטובה ביותר רצוי שיהיה מתוכנן ומאורגן בצורה הגיונית, חסכונית, יעילה ונוחה לתפעול.

 

תוצאה של ארגון נכון הוא חסכון. חסכון בזמן, מקום וכסף.

 

אתה והמטבח שתי טיפות מים


בכדי לתכנן ולארגן את המטבח ולהתאים אותו למשתמש בצורה המדויקת ביותר, תחילה יש לאפיין את פרופיל המשתמשים בו. אנחנו שונים אחד מהשני לכן אין סיבה הגיונית שהמטבח שלנו יראה אותו הדבר. לכל אחד יש טעם אישי ואורח חיים אחר: כמות המשתמשים במטבח, אופי המשתמשים, תיאור פיזי שלהם, הרגלי קניות, הרגלי הבישול והאפייה, הרגלי האכילה, הרגלי הכשרות ועוד.

 

כולנו שונים אחד מהשני, לכן תכננו את המטבח עפ"י הצרכים האישיים שלכם

 

לאחר שהבנו מי האנשים המשתמשים במטבח נשאר לאפיין את חלל המטבח עצמו, כלומר איך המטבח שלכם נראה: צורת המטבח, גודל המטבח ומיקום המטבח בבית. לעיצוב חלל המטבח יש מספר צורות מקובלות:

 

  

 

מומחי חברת BLUM צפו בתהליכי העבודה במטבחים רבים ופיתחו את תפיסת העולם למטבח המושלם – דינמיק ספייס (DYNAMIC SPACE). על יצירת שטף עבודה נוח, תנועה איכותית ומרחב אופטימלי במטבח בכתבה השנייה.

 

למידע נוסף והתייעצות עם איש מקצוע לחצו כאן לקביעת פגישת ייעוץ אישי

להדרכה ללא תשלום ע"י מומחה מטעם בלום בנושא תכנון פנים המטבח לחצו כאן

תוכן ההודעה:
    חזרה למסך הקודם