מדריך למטבח המושלם

מי שהזדמן לו להיות נוכח במטבח של מסעדת שף בשעת הלחץ, היה עד לתופעה מרתקת: מאחורי דלתות המטבח צוות גדול של טבחים עמֵל על הכנת עשרות מנות שונות ומורכבות - ועדיין, כולן יוצאות בזמן קצר ובסדר מופתי. סוד ההצלחה של מיזם כזה טמון בעיקר בארגון אופטימלי של חלל המטבח ובפתרונות חכמים אשר עוזרים לצוות הטבחים לעבוד בצורה מסודרת, קלה ונוחה.
לדוגמה: חלוקה הגיונית של אזורי העבודה השונים במטבח, שליפה קלה ומהירה של מוצרים ממקומות האחסון שלהם, פתיחה של  מגירות וארונות ללא צורך בשימוש בידיים, ארגון הגיוני ויעיל של כלי המטבח, ניצול שטחי אחסון לא מנוצלים ופתרונות תלייה חכמים.

 

כל אלה ועוד, מיושמים כחלק מתפיסת "המטבח המושלם" של בלורן גם במטבח הביתי, ויכולים להשפיע משמעותית על חיי היומיום שלכם. הבסיס לחשיבה זו היא ההבנה שכדי שמטבח יתפקד בצורה הטובה ביותר עליו להיות מתוכנן ומאורגן בצורה הגיונית, חסכונית, יעילה ונוחה לתפעול.

 

למידע נוסף לחצו על הקישורים בתחתית העמוד.

מוצרים מהקטגוריה מדריך למטבח המושלם